Նպատակը
Սովորողներին ծանոթացնել գինու բաղադրությանը, հատկություններին և որակին: Իրականացնել հետաքրքիր փորձեր գինու որակի, հատկությունների ստուգում:
- Տարայի մեջ լցված գինին երկար ժամանակ բաց թողնելիս առաջանում է գինու քացախ:Այն ունի շատ օգտակար հատկություններ.
- Գինու որակը կարելի է ստուգել կերակրի սոդայի միջոցով (փորձի իրականացում):
Опубликовано Սիրուշ Խաչատրյան
Մասնագիտությամբ կենսաբան եմ ներկայումս սովորում եմ Հայաստանի Հանրապետության Գիտությունների Ազգային ակադեմիայի՝ Բնապահպանություն և բնօգտագործում բաժնի մագիստրատուրայում: Աշխատում եմ Սննդային շղթայի ռիսկերի գնահատման բաժնում` որպես փորձագետ. ( Էկոլոգանոոսֆերային հետազոտություններկ կենտրոն): Սիրում եմ նկարել և բնության հետ կապված ամեն-ինչ, չեմ սիրում երբ ինձ ասում են բարձր խոսիր:
Смотреть все записи автора Սիրուշ Խաչատրյան